Endocenter Damme - St. Elisabethkrankenhaus Damme

Graag wil ik mijn ervaringen van mijn knieoperatie in Damme melden. Doorverwezen door de zorgconsulent van de ONVZ kwam ik in contact met het Zorgloket Duitsland, waar ik sprak met Ans van Haperen. Zij heeft mij in een aangenaam en persoonlijk gesprek een aantal keuzes voorgelegd, waaronder Damme.

Sindsdien een blij gevoel

Daar voor mij een goede kniechirurg en goede nabehandeling van groot belang was heb ik gekozen voor Dr. Tom Berg in het Endocenter / St. Elisabethziekenhuis in Damme. Na een lange en vrij nare voorgeschiedenis kon ik op zeer korte termijn geopereerd worden en vanaf dat moment heb ik een blij gevoel gehad. Dinsdag er naar toe en Woensdag geopereerd.

Elke dag kwam Dr. Berg langs en moedigde mij aan om goed te oefenen. Deze aanpak sprak mij erg aan evenals die van de therapeute Suzanne die mij goed aanvoelde en over dode punten heen hielp.Ook de verpleging was buitengewoon aardig en bereidwillig in het bijzonder Zuster Marion. De persoonlijke uitnodiging voor een controlebezoek geeft veel vertrouwen in het verdere verloop van de revalidatie.

augustus 2010,
Henny Goulooze,
Wassenaar.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Cardiologie - Ablatie "Ik bewonder de snelheid" (Arie Leeuwenhoek) Helios Klinikum Krefeld