vervolg Frank van Kesteren

Frans overleed op 14 november 2014 aan uitgezaaide slokdarmkanker, op 54 jarige leeftijd.

De onderzoeken naar preventie van kanker en kankersterfte worden gefaciliteerd door het Wereld Kanker Onderzoeks Fonds, dat recent enige bekendheid kreeg door reclamespotjes op de publieke zenders over kankerpreventie. Zie http://www.wkof.nl/

Het Fonds werkt hiertoe samen met de Universiteit Wageningen, waar Frank zijn bachelor behaalde.

Kleine bedragen tellen ook!

De onderstaande tekst spreekt voor zich, maar mocht u vragen hebben, dan kunt u zich richten tot Frank. Zijn mailadres staat onderaan onderstaande mail. Daar staat ook de link met nadere informatie.

Met vriendelijke groet,

Ineke Schouwstra,moeder van Frank van Kesteren en partner wijlen Frans van Kesteren

 

Beste vrienden, familie en andere bekenden van wijlen Frans van Kesteren,

Ik, Frank van Kesteren, zoon van wijlen Frans van Kesteren, wil hierbij eenmalig gebruik maken van de verzendlijst van de nieuwsbrief die we vorig jaar rondstuurden omtrent de gezondheid van mijn overleden vader.

Mocht u dit als hinderlijk ervaren dan bied ik u graag mijn excuses aan en vraag ik u verder deze mail te negeren.

Ik mail u om u te vragen mijn actie voor onderzoek naar kankerpreventie te steunen.

Hoe ziet die actie eruit? De marathon van Rotterdam, de marathon die Frans zelf drie  keer uitliep (een keer samen met mijn moeder Ineke), zal dit jaar op 12 april plaatsvinden. Dit jaar zal ik deze marathon gaan lopen met als doel geld in te zamelen om gericht onderzoek van de Wageningen Universiteit (in samenwerking met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds) naar de relatie voeding en kanker te ondersteunen.

We weten nog steeds niet waarom en hoe mijn vader (en hij niet alleen) deze agressieve ziekte opliep en we zullen dit ook nooit weten.

Toch zou ik graag onderzoek willen steunen dat er op gericht is in de toekomst beter te begrijpen hoe we een dergelijke ziekte kunnen voorkomen. Ik vertrouw de Wageningen Universiteit (mijn oude universiteit) en het Wereld Kanker Onderzoeks Fonds in dat onderzoek en hoop dat u dit wilt steunen.

Als u wilt doneren kan via de link onderaan deze mail. Op die pagina ziet u ook meer informatie. Doneren kan uiteraard anoniem. Ondanks dat het wellicht als een cliché klinkt: elk bedrag telt!

Dergelijke onderzoeken kosten letterlijk tonnen en zijn voor een kleine partij onmogelijk te bekostigen. Maar samen kunnen we dat wel doen, door welk bedrag dan ook: groot of klein. Hopelijk leidt dit er toe dat er in de toekomst minder kankersterfte voor zal komen.

Mocht u nog vragen hebben kunt u mij altijd terugmailen op vankesterenfrank@gmail.com

 Ik dank u hartelijk voor uw aandacht en hoop dat u een donatie wil overwegen.

 

Hartelijke groet,

Frank van Kesteren

Link: http://www.inactietegenkanker.nl/acties/frank_van-kesteren/steun-onderzoek-naar-preventie-van-kanker/  

 

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Oogheelkunde - Staaroperatie "Mijn moeder kan weer zien" (familie L. uit Maastricht) Helios Klinikum Krefeld