Sponsoring

Mei 2018: Zorgloket Duitsland heeft nu een eigen bankje in het hartje van Maastricht, namelijk in de Maternushof, pal naast de basiliek. Pastoor-deken John Dautzenberg heeft zich erg ingezet om mogelijke sponsoren te benaderen en met succes. Ons bankje is persoonlijk 'ingezeten' door hulpbisschop Everard de Jong.

bankje2bankje1

stadstuintuin

April 2017: de 6e editie van de Hartedroom Mont Ventoux Challenge komt eraan. Zorgloket Duitsland sponsort dit initiatief en Lucas Valentijn in het bijzonder. De stichting Hartedroom financiert wetenschappelijk onderzoek naar kindercardiomyopathie, een ernstige, vaak aangeboren hartspierziekte waaraan ± 1000 kinderen in Nederland lijden.
Bijna de helft van deze kinderen sterft binnen 5 jaar na de constatering van deze ziekte. Of kan, net zoals Lucas, alleen verder leven als er een harttransplantatie wordt uitgevoerd. Hier vindt u meer informatie hoe u sponsor kunt worden en hier als u een echte fietsfanaat bent en mee wilt fietsen.

Zorgloket Duitsland is een van de sponsoren van tennisvereniging LTC Tonido Baarlo en sponsort 3 competitieteams. Het Tonido - Zorgloket Duitsland seniorenteam is Nederlands kampioen geworden in de 4 klasse gemengd. Bekijk hier de mooie (actie)foto's.

Zorgloket Duitsland is sponsor van Hockeyvereniging Phoenix in Zeist, bekijk hier 'ons' hockeyteam.

Wat hebben slechtvalken met Zorgloket Duitsland te maken? Niets, behalve dat Zorgloket Duitsland ook het slechtvalk-paartje in Venlo sponsort. De slechtvalken die u op deze website live kunt volgen leven op en rond de St. Martinuskerk te Venlo. Hier is een speciale nestkast geplaatst met een webcam, waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen in de week de slechtvalken en hun kuikens kunt volgen.Zie hier de live beelden.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Orthopaedie - Ziekte van Ledderhose "Complimenten" (Dhr. Butter) Endocenter en St. Elisabethkrankenhaus Damme