Luxe pakketten

Het kan zijn dat u voorzieningen wenst die uw verblijf in de kliniek extra aangenaam maken. Het gaat dan over niet-verzekerde zorg zoals het verblijf in een 1 persoons-kamer, luxe pakketten die ziekenhuizen aanbieden (verschillend per kliniek: vers fruit, gebak, badjas en slippers, enz.).

In de meeste klinieken zijn luxe voorzieningen mogelijk. Als u dat wenst dan vragen wij dit tevoren aan omdat er niet altijd 1-persoons kamer beschikbaar is. Het verschilt per kliniek wat de standaardkamer is, maar meestal is het een 2 persoons kamer. De prijzen verschillen ook per kliniek.

De rekening van deze extra's wordt naar uzelf gestuurd of kunt u bij ontslag voldoen, de betaalwijze is per kliniek verschillend. Als u een polis heeft waardoor u b.v. voor een 1-persoons kamer verzekerd bent, dan kunt u deze rekening, nadat u de kliniek betaald heeft, naar uw verzekering sturen. Het is niet mogelijk dat uw zorgverzekeraar rechtstreeks aan de kliniek betaalt. Informeer bij uw verzekeraar hoeveel zij vergoeden.

Op de websites van de klinieken staat het meestal omschreven bij 'Wahlleistungen' of 'Service'.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Orthopaedie - Spondylodese "Weer gelukkig zonder pijn!" (Mevr. Doldersum) Helios Klinikum Krefeld